liberinteleorman.ro

Cătălin Filip a susținut primul concert în Berăria lui Nae

19 octombrie 2015

IMG_3873Carmen Dumitrescu

Seria concertelor organizate în Berăria lui Nae a continuat în această săptămână cu un spectacol de calitate, care a purtat amprenta artistului alexăndrean Cătălin Filip. Astfel, în seara de vineri, 16 octombrie, Berăria lui Nae a fost mai plină ca niciodată, publicul lui Cătălin Filip fiind foarte eterogen și entuziast. Pe tot timpul concertului s-a aplaudat, iar prietenii lui Cătălin Filip și ai lui Nicușor Lina s-au putut bucura de un duet inedit, cei doi artiști reușind să ridice publicul în picioare, în semn de respect și prețuire pentru faptul că duc mai departe tradiția muzicii de bună calitate în Alexandria. Evenimentul a atras atenția și atenția unor personalități politice de la noi, dar și a unor artiști locali, care au promis că vor reveni în Berărie, pentru a se bucura de momente la fel de speciale. S-au fredonat minute în șir piese precum “In my secret life”, “Hit the road, Jack”, “Stairway to heaven” sau “Corazon Espinado”, alexăndrenii prezenți demonstrând că au o cultură muzicală impresionantă.

Iar concertul susținut de Cătălin Filip în Berărie nu va fi ultimul de acest fel, pentru că artistul pregătește un proiect deosebit, în colaborare cu o tânără cântăreață pe care o antrenează acum pentru activitatea artistică. În consecință, ne așteptăm ca în numai câteva săptămâni, Nicușor Lina să anunțe un al doilea concert al lui Cătălin Filip în Berărie, astfel încât cei care n-au reușit să fie prezenți la acest prim concert să aibă posibilitatea de a se bucura și ei de două ore speciale de muzică adevărată.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Paul Șchiopu a scris monografia satelor Urluiu și Broșteanca

Următorul articol

Daniela Rizea i-a cântat Imnul lui Dragnea

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Internațională a Cititului Împreună

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează joi, 1 februarie 2024, începând cu ora 1200, prin sesiuni de