Cătălin Burcescu nu mai este consilier local

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

catalin burcescu

Şeful tinerilor din Alianţa Creştin Liberală Teleorman, Cătălin Burcescu, a demisionat din funcţia de consilier local, pe care o deţinea în Consiliul local al comunei Drăgăneşti Vlaşca. Motivul demisiei, spune acesta, este constituit din probleme personale, fără a detalia despre ce este vorba.

Următorul pe lista PDL Teleorman, instituită la ultimele alegeri locale, este Ciprian Ciuperceanu. În Consiliul local Drăgăneşti Vlaşca sunt trei consilieri PDL, unul al PNL, unul al PP-DD, un reprezentant al romilor şi alţi şapte ai PSD, partid care deţine, evident, majoritatea.

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*