Cătălin Burcescu: ”Nițulescu trebuie să facă un pas înapoi!”

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

catalin burcescuStarea de încordare din PDL Teleorman este doar un mic amănunt care divulgă jocurile interne ce nu aduc onoare niciunui for politic. În absurditatea situației a fost băgat și tânărul politician Cătălin Burcescu, certat recent cu (încă) președintele de partid – Teodor Nițulescu. Pentru că și-a auzit numele în multe discuții recente, prin ziare sau pe la partid, acesta a replicat că nu se află ”în cărți” pentru șefia filialei și nici nu urzește detronarea lui Nițulescu, dar nu este de acord ca lucrurile să rămână în continuare la fel.

Cătălin Burcescu poartă costumul de gală al diplomației și nu-l atacă pe cel care i-a fost șef pe linie de partid și, de ce nu, prieten, dar spune, ocolind cuvintele directe, că Organizația Județeană a PDL Teleorman trebuie să fie întinerită. ”Orice politician trebuie să facă un pas înapoi cândva. Chiar și Teodor Nițulescu. Trebuie o față nouă. S-a discutat că eu și Cristi Barbu complotăm împotriva organizației. Acest lucru nu este adevărat, iar eu cred că mai presus de orice activitate de partid, Cristi este prietenul meu și nu îmi poate interzice nimeni să mă văd cu el. Eu cred că în partid e nevoie de reformă profundă, iar oamenii care vor veni să schimbe în bine fața organizației județene, pentru că votul din 16 noiembrie a dat semnalul schimbării și cred că acest lucru este necesar și la noi”, a declarat Cătălin Burcescu, coordonatorul tinerilor din PDL Teleorman.

Cât privește o decizie definitivă la șefia partidului lui Blaga de la Teleorman, acesta nu poate face niciun fel de afirmație cu baze reale, fiindcă hotărârea de la centru încă trenează. ”Personal, am încredere că decizia luată va fi una înțeleaptă, datorită faptului că forurile de conducere ale partidului cunosc foarte bine activitatea fiecăruia dintre noi în teritoriu și, indiferent care va fi aceasta, eu o voi respecta și voi rămâne același Cătălin Burcescu, alături de partid. Există o luptă pentru putere în PDL Teleorman și consider că cei din generația mea merită să conducă partidul. Dacă voi fi eu sau Barbu, asta nu contează. Trebuie să fie cineva din generația nouă”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*