Cătălin Burcescu a fost numit director general la OSIM

în Actualitatea politică

Cătălin Burcescu a fost numit director general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) printr-o decizie a premierului Florin Cîțu. El a preluat funcția în data de 13 mai 2021.

Cătălin Burcescu este unul dintre oamenii politici din Teleorman care au pornit de la funcții mici și au evoluat treptat. El a fost consilier local la Drăgănești Vlașca, consilier județean și o perioadă director comercial la Societatea Servicii Energetice Muntenia S.A.

Cătălin Burcescu are 35 de ani și a absolvit Facultatea de Cinematografie și Televiziune, Specializarea Regie de Film și TV. A intrat în politică în anul 2007, odată cu suspendarea președintelui României, Traian Băsescu. Începând cu anul 2009, a ocupat postul de vicepreședinte al organizației locale din Drăgănești Vlașca, până în decembrie 2012, când a preluat provizoratul la conducerea TDL Teleorman și, ulterior, s-a ocupat de imagine și comunicare fiind purtătorul de cuvânt al partidului la nivel de județ. În prezent, ca funcție politică, Burcescu este vicepreședinte al PNL Teleorman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*