Cât de mult respectă fiica lui Gheorghiaș, acționar TelDrum, codul etic al Corpului diplomatic

în Actualitate/Diverse/Politica altfel

Nu mai este un secret pentru nimeni că fiica unui vechi prieten al lui Liviu Dragnea, fost acționar la TelDrum – Mugurel Gheorghiaș, este consul general la Torino. Ioana Gheorghiaș reprezintă, de mai bine de șase luni, Consulatul României și recent a fost văzută la un eveniment diplomatic, alături de consulul Valentin Popescu, ambii în ținute care au atras atenția. Ea în rochie neagră, scurtă și decoltată peste care a îmbrăcat o haină de blană, el în cămașa descheiată până sub vestă, cu părul de pe piept la vedere și cu ultimul nasture de la vestă desfăcut, conform unei fotografii apărute pe gazetaromâneasca.ro.

Cei doi au participat la o expoziție a fotografului român – Cătălin Urdoi. Fiind în calitate oficială, consulii noștri ar fi trebuit să respecte codul etic pentru Corpul diplomatic și consular al României, în care se prevede: ”Membrii Corpului diplomatic și consular al României au următoarele obligații:
e) să aiba un aspect și o ținută vestimentară decente și reprezentative, potrivit statutului și etichetei diplomatice.”

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*