liberinteleorman.ro

Casa de Cultură de la Videle va fi reabilitată

În timp ce alte case de cultură sunt în paragină și nu își mai îndreaptă nicio autoritate privirea către ele, panseluțele fiind mai interesante, la Videle, primarul Nicolae Bădănoiu a decis să reabiliteze lăcașul Culturii. În acest sens a fost emisă autorizația de construire, după cum a anunțat edilul-șef, care ar trebui să fie un exemplu fiindcă, aici, în Teleorman, Marin Preda, Gala Galaction, Constatin Noica, Zaharia Stancu, Liviu Vasilică au lăsat urme care nu pot fi nevalorificate.

”O veste bună poate fi aceea că, în curând, Casa de Cultură a orașului nostru va renaște, fiind emisă Autorizația de Construire pentru executarea lucrărilor de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Casei de Cultura Videle, lucrare finanțată de către Compania Națională de Investiții.
Așadar, cât de curând vom beneficia de o instituție de cultură modernă, cu săli de spectacole, cinema, săli speciale de pictură și lectură etc. Marii beneficiari ai acestei lucrări vor fi in mod special copiii noștri, porțile fiindu-le deschise in permanența, dar in același timp si pentru toti ceilalți videleni, fiind o invitație la cultură și divertisment”, a scris Nicolae Bădănoiu pe Facebook.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La Alexandria, mâna întinsă ce nu poartă sutană, nu primește pomană… din bani publici

Următorul articol

Trei bărbați au pătruns în locuința unei bătrâne din Zimnicea pentru a o jefui

Cele mai recente articole de Actualitatea politică