Cartierul I-uri s-a ”modernizat”

în Politica altfel

Monica Vasilescu

smoala smoala2

Auzim de câțiva ani că, în I-uri și F-uri, va veni modernizarea. Ba, mai mult, în urmă cu un an, s-a aprobat, în Consiliul local Alexandria, contractarea unui împrumut bancar, vizând amenajarea peisagistică a Parcului Pădurea Vedea și reabilitarea cartierelor F-uri și I-uri.

Astăzi, străzile din zona I-uri, extrem de degradate, s-au pricopsit cu două-trei gropi astupate cu smoală, semn de înnoire. Cartierul are nevoie totală de modernizare, dar, până va veni vremea lui, din cauza deteriorării, municipalitatea a decis să-l aranjeze pe alocuri. Mai precis, să plombeze un pic îmbrăcămintea asfaltică, astfel încât gropile adâncite în timp să nu creeze probleme celor care tranzitează zona.

Plombajul, însă, dă o înfăţişare nedefinită, egală cu imaginea unui câine Dalmaţian, dar cu pete mult mai puține. Asta pentru că, la Alexandria, și smoala e limitată.

1 Comment

  1. Dle primar
    In fiecare dimineata ne trezim intr-o atmosfera de injuraturi in zona 200 .UN grup de distinsi muncitori desfunda canalale si arunca tare cu capacele .Din fundal se aud tot fellul de expresii gen ,,vasile ce zici ma? mi-o dai si mie pe roscata? raspunsul lui vasile nu poate fi reprodus dar poate fi dedus.Inteleg ca acele capace trebuiesc scoase in fiecare zi ,dar cu injuraturile puteti face ceva?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*