Carmen Dumitrescu a scris AVATAR – o carte despre iubiri platonice între oameni fără chip

în Cultură

Monica Vasilescu

avatarOm de presă și scriitor, Carmen Dumitrescu va aduce în fața cititorilor săi o nouă carte. AVATAR, cel de-al treilea volum din biografia scriitoricească a jurnalistei, este focusat pe dorința autoarei, cunoscută pentru originalitatea punctelor sale de vedere, de a ne face să realizăm modul în care rețelele de socializare ne influențează fiecare zi din viață (negativ sau pozitiv).

De data aceasta, Carmen se reflectă în avatar și descrie o poveste de dragoste din lumea virtuală, în care suntem, cu toții, actori și spectatori, o istorisire atrăgătoare din care putem înțelege că spațiul virtual a schimbat mințile oamenilor într-un mod incredibil.

Dacă Secretul este o carte închinată dragostei trăite, iar Justițiarul zugrăvește anti-trădarea, Avatar este o scriere dedicată iubirii neconvenționale și adresată tuturor celor care cred în reinventarea sentimentului suprem în acest mod nerealist. În ea se vor regăsi toți cei care au avut măcar o dată impresia că au învățat de pe Facebook să iubească din nou, prin prisma unui avatar care le adulmecă spaimele și tristețile într-un fel neobișnuit, fiind vorba despre o iubire anormală pe care Carmen o povestește frumos.

Cartea va fi scoasă de sub tipar de Editura Neverland, parte a Grupului Editorial Universul Juridic, iar cei care vor să descopere între coperțile ei cine se ascunde în spatele surâsurilor personajului principal sunt invitați să cumpere AVATAR. Pentru doritori, lansarea oficială a volumului va avea loc la Târgul de carte Bookfest, desfășurat între 1 și 5 iunie, la București, urmând alte prezentări la Alexandria și la Bicaz, evenimente pe care le vom detalia din timp.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*