24, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitatea politică > Carmen Daniela Dan l-a mințit pe Cioloș în scris

Carmen Daniela Dan l-a mințit pe Cioloș în scris

31-10-2016-1-1 Carmen Dumitrescu

Perfecta prefecților teleormăneni are stofă de politician! Nu avem nicio îndoială în sensul acesta, dacă luăm în seamă documentele transmise astăzi ziarului Liber în Teleorman de către Instituția Prefectului, prin care ni se confirmă faptul că Daniela Dan l-a mințit în acte pe șeful Guvernului. Căci, la solicitarea acestuia din urmă de a afla dacă se poate baza pe prefectul de Teleorman în organizarea alegerilor parlamentare din această iarnă, Carmen Daniela Dan a specificat negru pe alb că nu intenționează să candideze.

Acum, noi nu vom fi absurzi, așa că nu presupunem că fostul prefect știa cu siguranță că va candida. Pentru că îl cunoaștem și pe Dragnea și știm că încurcate sunt căile lui. Dar intenția candidaturii este veche în cazul perfectei prefecților teleormăneni, căci aceasta a plecat chiar și la mare ca să se întâlnească cu baronul și să-i cerceteze intențiile de a-i permite o candidatură. Mai mult, după ce baronul s-a arătat rezervat, cei din jurul doamnei ne spuneau că perfecta e în depresie și că nimic n-o mai mulțumește.

31-10-2016-2Ca atare, era normal ca doamna să specifice în declarația înaintată lui Cioloș că nu are toate datele problemei, așa că va anunța în momentul în care va fi sigură. N-a procedat astfel, demonstrând că e un foarte bun politician. Fapt pentru care merită de acum înainte toată considerația noastră. A avut-o mereu, de fapt, dar acum avem și probe.

About Carmen Dumitrescu

3 comments

 1. Deci cine a mintit primul?Ciolos le cere subrefectului si prefectului sa spuna daca candideaza la alegeri in scris.Apoi fara nici un motiv da suprefectul afara ca asa s-a cerut de PNL,il pune pe zdreanta de Dumitrascu, care din ura fata de ea va da voua un document din prefectura. Este omul care va place si de aceea de aici inainte il veti lauda.

 2. un amarat din teleorman

  alta kriktura de teleroman drCnuit ….
  cine dracu a mai crezut-o si pe asta ?
  poate prea sfericitul de la patriarhie si superfericitul cu barba de luni de la tv.media ….

  fosta prefecta frumoasa si dAsteapta de teleroman, ii dorim suisuri int-ale politichiilor lui draCnea …
  o adunatura de hoti …
  sa aveti parte 3 trei generatii de soarta amaratilor din judetul mustaciosului … +

 3. “nicule”, carpa, psd-ista faci parte din gasca rosie +

Lasă un răspuns