Carmen Dana, Ioana Panagoreț și Violeta Răduț, în cărți pentru parlamentarele din Teleorman

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

La PSD Teleorman se continuă pe linia avansărilor pe cu totul alte criterii decât cele legate de merite. Mai mult, partidul roșu iese la înaintare cu oameni vechi, în jurul cărora au planat tot felul de scandaluri și discuții nu doar la nivel local, ci și național.

Până în acest moment, nu și-a depus încă nimeni oficial candidatura pentru parlamentare, dar potrivit lui Adrian Gâdea, președintele filialei județene, chiar zilele acestea se fac demersuri în acest sens. Mai mult, Adrian Gâdea spune că va avea în calcul, la momentul desemnării candidaților, opinia primarilor, dar și susținerea colegilor de partid.

Interesant este că, deși de la București s-a indicat foarte clar fapul că oamenii lui Dragnea trebuie scoși din cărțile parlamentarilor, Carmen Dan este în continuare pe lista scurtă a Teleormanului. Se pare că aceasta și-a declarat deschis intenția de a candida și face tot ce poate pentru a prinde un loc eligibil la Senat, scăpând astfel pentru încă patru ani de o eventuală pedeapsă în dosarul 10 august.

O altă potențială candidată PSD la alegerile parlamentare din Teleorman, de această dată pe lista Camerei Deputaților, ar fi Ioana Panagoreț, cea care a înființat filiala Universității Valahia la Alexandria și a școlit, mai pe lipsă, mai în serios, pentru funcții, numeroși oameni politici ai locului. Tocmai de aceea ea ar avea susținerea lui Victor Drăgușin, având în vedere că mulți angajați ai primăriei și-au luat diplome cu ajutorul Ioanei Panagoreț.

Nu în ultimul rând, în cărți pentru parlamentare ar fi și Violeta Răduț, cunoscută pentru orice altceva decât pentru realizările politice sau administrative. Violeta ar avea, se pare, susținere de la nivel central. Și, deși încă mai este parlamentar, Violeta Răduț n-a comis nimic notabil, lucru pentru care filiala județeană pare a-i fi recunoscătoare.

Există și zvonul potrivit căruia chiar Drăgușin ar intenționa să lase Primăria Alexandria și să se îndrepte către un post de senator sau deputat. Însă niciun membru al PSD nu admite că zvonul ar putea avea substanță. Cu adevărat sigură, în acest moment, este candidatura lui Dănuț Cristescu pe un loc eligibil la Camera Deputaților.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Nu sunt misogin, dar mă întreb și eu ca tot omul care a fost pe la școală, ce merite au aceste țațe, la ce se pricep ele și dacă tot sunt atât de bine pregătite, de ce nu își caută un loc de muncă adecvat.
    M-am săturat de prezența necuvântătoarelor made în Teleorman în parlamentul României, indiferent de apartenența lor politică, care au dovedit că dacă nu sunt boi, atunci sigur sunt vaci.
    Un județ de rahat, votanți de rahat și politicieni pe măsură.
    Atenție la giroscop. Poate să incalceasca puținii neuroni ai proprietarei dacă se apropie mai mult.
    Concluzii: Bine ca există și județul Vaslui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*