liberinteleorman.ro

Carmen Dan se preocupă de partidul lui Dragnea în Teleorman

24 septembrie 2021

Liviu Dragnea și-a făcut partid. Asta ar suna ca o glumă într-o țară civilizată, dar în România infractorii au mai multe drepturi decât cei care respectă legile. Ca atare, condamnatul cu executare revine în politică și speră să mai ajungă la butoanele țării, iar unii oameni încă se mai lasă influențați de același discurs care se vrea a fi naționalist, nepus în practică în toți anii de domnie pe care i-a avut.

Alianța pentru Patrie este numele noii formațiuni pe care o păstorește Codrin Ștefănescu până când Liviu Dragnea scapă de interdicțiile pe care le are ca urmare a condamnării la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, din care a executat doar doi ani.

Partidul are vreo 10 filiale anunțate în țară, între care nu putea lipsi Teleorman, județul care i-a dat gir lui Dragnea în toate funcțiile deținute la nivel local și central, iar rezultatele au întârziat să apară. Carmen Dan este cea care se ocupă de adunarea membrilor, după cum arată datele de pe site-ul formațiunii, împreună cu Cristiana Alcea și Gina Frumosu, și nu ne-ar surprinde ca de aici să aibă cei mai mulți adepți, că doar ne-am obișnuit cu procentele coreene obținute de Dragnea și PSD pe un vid total al faptelor concrete.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Mă numesc Mărgărit Gheorghe sunt Pensionar și doresc să mă înscriu în partidul Alianța creat pentru a reda demnitatea Românilor. De aceia a-și dori sa fac parte din acest Partid Sunt din București sector 6 ,dar locuiesc la Drăgănești Vlașca adresa Calea Crângași Nr 56 , Bl 3icem, Sc 2 ,Et 6 Ap 48 Se 6. Vă mulțumesc frumos Telefon 0752 434 699.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Deputatul Ică Florică Calotă: „Scumpirea pâinii, fenomen global”

Următorul articol

Propunere legislativă privind testarea gratuită a elevilor – Senatorul Cristescu: „NU închideți școlile!”

Cele mai recente articole de Actualitate