Carmen Dan își face poze „artistice” la bordul unui autoturism cu preț de apartament

în Actualitatea politică

Dacă după pierderea mandatului de ministru al Internelor, Carmen Dan părea să fi intrat într-un con binemeritat de umbră, iată că protejata lui Dragnea nu se simte bine în anonimat. Și, în loc să se preocupe de situația ei destul de complicată din dosarul 10 august, Carmen Dan postează pe o rețea de socializare o fotografie despre care spune că n-ar fi „artistică”, dar care probează pe deplin arta puterii de cumpărare a bugetarului care a știut să extragă luxul din putere, chiar dacă puterea nu l-a ajutat niciodată să înțeleagă că luxul veritabil e numai bunul simț. Astfel, responsabila cu gazarea populației pe 10 august a postat astăzi pe Facebook o nouă odă pentru PSD, ilustrată cu o fotografie personală făcută la bordul unui Audi Q5, fabricat în anul 2017, despre care specialiștii spun că ar costa aproape 40.000 de euro. Venitul anual al lui Carmen Dan, aflată încă în poziția de reprezentant al românilor în Parlamentul României se ridică, potrivit declarației sale de avere, la puțin peste 155.000 lei. Practic, Carmen Dan merge acasă în fiecare lună cu un salariu de aproape 13.000 lei.

În fotografia postată pe Facebook, Carmen Dan face referire la o altă „realizare” a guvernului PSD, și anume reabilitarea unui pod, pe care responsabila cu gazarea populației îl înțelege ca fiind un important succes guvernamental, deși într-o lume normală, fix asta e treaba guvernului, așa că nu e cazul să fie lăudat pentru asta:

0 km/h. Nu, nu e poză “artistică”. E doar culoarea roșie a semaforului care dirijează circulația pe DJ 601, la podul de peste râul Neajlov, la Crevedia Mare. Reabilitarea podului care are o vechime de 64 de ani se face cu bani alocați din dispoziţia guvernului prin HG 300/ 2019. Guvernul PSD, evident!

a scris Carmen Dan pe Facebook

Practic, să te lauzi de la bordul unui autoturism cu preț de apartament că guvernul din care ai făcut parte a reabilitat un pod vechi de 64 de ani e mai mult o chestiune care ține de lipsa bunului simț. Cu atât mai mult cu cât veniturile declarate ale actualului reprezentant al poporului în Parlament nu prea justifică achiziția de bolizi luxoși. Dar poate femeia vrea să trăiască bine timpul scurt pe care îl mai are de petrecut în libertate, pentru că, din fericire, dosarul 10 august îi bate la ușă din ce în ce mai zgomotos.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*