Carmen Dan, îndoliată și tăcută la Conferința PSD din Teleorman

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

La Conferința Extraordinară a PSD Teleorman, care a avut loc în cursul serii trecute, a fost prezentă și Daniela Carmen Dan, fost ministru de Interne. Aceasta s-a prezentat la eveniment și a stat în prezidiu, chiar dacă nu a avut nimic de spus publicului. Din surse credibile, înțelegem că “dacă ar fi vorbit, îi săreau primarii în cap și mai are și emoții”. Cu privire la reacția primarilor, am remarcat și noi o distanțare a membrilor PSD de acest personaj toxic al politicii locale teleormănene, băile de mulțime și pupăturile ipocrite de pe vremuri devenind o amintire îndepărtată. De altfel, singurii interlocutori ai fostului ministru au fost câțiva jurnaliști curioși în legătură cu planurile ei de viitor. De la reprezentanții conducerii partidului, înțelegem că singurul motiv pentru care aceasta s-a aflat la prezidiu e acela că e încă senator și există o obligație de protocol în acest sens.

Viorica Dăncilă, prezentă și ea la eveniment, a stat la distanță de Carmen Dan, lucru care confirmă zvonurile referitoare la o răcire a relațiilor dintre cele două vecine de la Videle.

În timpul evenimentului, Carmen Dan, îmbrăcată în negru, a afișat o atitudine rece și distantă, încercând să dea impresia că nimic din ce se vorbește în sală nu o impresionează. Singurele zâmbete au fost unele forțate de împrejurări și n-au durat mult. Probabil că unicul loc unde personajul toxic, care a gazat mii de oameni în Piața Victoriei, se mai poate exprima pentru fanii ei, din ce în ce mai puțini, rămâne Facebook-ul. Acolo își arată coafura, mașinile și, în general, ipocrizia. În public, printre oameni, chiar și printre pesediști, Carmen Dan e privită cu reticență și mulți consideră că ea este responsabilă în mare parte de pierderea popularității partidului. În mod surprinzător, au fost în sală primari care au vorbit despre Ordonanța 13 ca despre “o eroare”. În aceste condiții, e de înțeles tăcerea fostului ministru de interne, care în curând va termina și mandatul de senator și sperăm că personajul toxic va ajunge, în cele din urmă, acolo unde merită: lângă Dragnea.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*