Carmen Dan a votat la Videle

în Actualitatea politică

Cu prilejul alegerilor prezidențiale, fostul ministru de Interne și senatorul Carmen Daniela Dan, s-a întors la Videle pentru a-și exercita dreptul de vot. Se pare că aceasta n-a dorit să voteze pe liste suplimentare la București, așa că a dat o fugă până în orașul natal, unde și-a exercitat dreptul de vot la Școala nr. 2 din Videle. Popasul ei prin oraș a fost unul scurt, însă a dat o fugă prin piața din oraș, pentru a lua pulsul populației. Nu știm dacă asta nu echivalează cu o încălcare a legii electorale, dar la câte nenorociri a făcut în ultimii ani, o plimbare cu parfum electoral printre piețari în ziua votului nu mai pare mare lucru.

Carmen Dan n-a vrut să lase momentul să treacă, fără a posta pe o rețea de socializare o fotografie făcută în fața Primăriei Orașului Videle, alături de primarul Nicolae Bădănoiu, cu textul „Acasă, printre prieteni.”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*