liberinteleorman.ro

Caravana TIFF vine la Alexandria

4 august 2015

Monica Vasilescu

caravana TIFFAjuns la a X-a ediţie, festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis îşi propune că continue demersul de educaţie alternativă prin artă. Un specific al festivalului, începând din 2014, este faptul că iubitorii de film pot urmări câteva dintre cele mai cunoscute proiecții ale momentului, prin intermediul Caravanei TIFF.

Asta pentru că, și în 2015, Transilvania International Film Festival ajunge la Alexandria, programând trei filme de succes. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 9 august, în parcarea Consiliului Județean Teleorman, de la ora 21:30. Cei interesați pot urmări, pe 7 august, – Povești trasnite/Wild tales, pe 8 august – Xenia, iar pe 9 august – De ce eu?

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cursuri de calificare pentru șomeri

Următorul articol

Actorii Teatrului Național din Sibiu au încântat publicul de la Alexandria cu piesa ”Antisocial”

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.