Caravana Jandarmeriei Române ajunge în judeţul Teleorman

în Actualitate

Cu această ocazie, jandarmii teleormăneni vor prezenta condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018.

Caravana inscripţionată cu mesajul “Vino în echipa noastră!” are ca obiectiv promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele două şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Romane.

Amintim că, pentru sesiunea ianuarie 2018, Jandarmeriei Române i-au fost repartizate următoarele locuri:

       – Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani

350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi;

       – Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni

         350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi.

       Prima întâlnire va avea loc în oraşul Roşiori, la ora 14.00, apoi în municipiul Alexandria, ora 15.30.

       Astfel, personalul specializat din cadrul structurii de Resurse Umane, împreună cu alte cadre din inspectoratul nostru, vor oferi tinerilor dornici să urmeze o carieră militară, informaţii despre condiţiile de participare, înscriere, concurs, perioada de şcolarizare, respectiv drepturile şi obligaţiile jandarmilor.

Cererile-tip de înscriere se depun de candidaţi până la data limită de 05.12.2017, iar concursurile de admitere sunt organizate în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ.

        Mai multe informaţii privind condiţiile şi criteriile specifice se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00 sau la telefon 0247/310055 int. 24535 şi 24557.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*