liberinteleorman.ro

Caravana Excelenței în Educație, în județul Teleorman – Diplome și premii pentru 239 de elevi și 131 de profesori

5 decembrie 2023
Advertisement

Recunoscută drept „Gala Premiilor de Excelență în Educație”, premierea celor mai merituoși elevi din școlile și liceele teleormănene care au obținut distincții la concursurile și olimpiadele școlare, dar și a profesorilor lor îndrumători, este organizată de Consiliul Județean Teleorman în perioada 8-12 decembrie a.c., în localitățile Turnu-Măgurele, Roșiorii de Vede, Zimnicea, Videle și Alexandria.

Premiile vor fi acordate anul acesta în cadrul unei Caravane a Excelenței în Educație, eveniment care debutează la data de 8 decembrie, la liceele teoretice din Zimnicea, la ora 9:00 și Videle, la ora 11:30.

 Luni, 11 decembrie, Caravana Premiilor va ajunge în municipiul Turnu-Măgurele, la Colegiul Național „Unirea”, la ora 9:00, urmând ca la ora 11:00 să ajungă la Colegiul Național „Anastasescu” din Roșiorii de Vede.

Ultima oprire va fi la Alexandria, marți, 12 decembrie, mai întâi la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat”, la ora 9:00 și la ora 11,30, la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”.

Premierea va consta în diplome și premii în bani. Elevii și profesorii lor îndrumători, atât din cele 5 orașe și municipii nominalizate, cât și din localitățile aflate în proximitatea acestora, le vor  primi  de la președintele consiliului județean, în cadrul festivităților de premiere organizate în unitățile școlare nominalizate.  „Performanțele elevilor și dedicația mentorilor lor, care au condus la rezultatele meritorii obținute la concursurile și olimpiadele școlare, sunt recunoscute și sprijinite și anul acesta de consiliul județean, cu suma de 234.675 de lei.  Am dorit să ajungem cât mai aproape de olimpicii noștri, să ajungem „la ei acasă”, cum se spune. Consider că este o formă și de respect, și de prețuire, pentru că  avem și plăcerea să-i felicităm și să le fim aproape, dar și datoria să le încurajăm și sprijinim eforturile, să le recunoaștem sacrificiile făcute pentru a obține performanțe și rezultate excepționale. Excelența trebuie promovată și acesta este spiritul acestei Caravane, să promoveze Excelența în Educație, cât mai aproape de fiecare comunitate din județul Teleorman”, a declarat Adrian Ionuț Gâdea – președintele CJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Harta șpăgii în spitale pentru luna noiembrie 2023 – Teleorman, în top 3

Următorul articol

Un nou accident pe drumul „în lucru” Furculești-Alexandria – Un autoturism a intrat în șanț

Cele mai recente articole de Actualitate