Caravana cu mesaje anti-PSD de la Roșiorii de Vede a ajuns în fața porții primarului!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Un locuitor al orașului Roșiorii de Vede este foarte supărat pe administrația pesedistă din zonă, pe care o acuză, în principal, de incompetență. Astfel, a improvizat o caravană pe care a lipit mesaje anti-PSD și a parcat-o în fața primăriei din localitate. La scurt timp după inițierea protestului inedit, autovehiculul a fost incendiat și apoi a dispărut cu totul, fiind găsit câteva zile mai târziu într-un câmp, cu toate cauciucurile înțepate. Protestatarul nu s-a lăsat descurajat și a făcut o altă caravană, cu aproximativ aceleași mesaje. Ea a fost parcată chiar în fața casei primarul Valerică Cîrciumaru, urmând ca zilele următoare, ea să fie parcată la Poliția din Roșiorii de Vede, care nu descoperă făptașul în cazul incendierii și furtului primei caravane.

Protestatarul crede că autoritățile acoperă făptașii, și tocmai din acest motiv nu intenționează să cedeze. Mai ales că după ce grupul PSD Roșiorii de Vede a cerut instanței să impună încetarea acestui protest, caravana i-a fost ridicată în fața primăriei și dusă cu un tractor la domiciliu.

Dacă nu mai vrea Cîrciumaru caravana la primărie, am decis s-o parchez în fața casei lui. Și așa s-a inspirat de la Dragnea și are ieșire pe două străzi. Nu e normal să îngrădească astfel libertatea de exprimare și de aia am dus-o la poarta primarului. Următoarea locație va fi în fața poliției. După trei săptămâni de la incendiere și apoi furt, în condițiile în care zona e supravegheată video, nu s-au găsit făptașii. Dar am bănuiala legitimă că se favorizează infractorul„, a spus protestatarul pentru Ziarul Liber în Teleorman.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*