liberinteleorman.ro

Carabet pierde susținerea PNL? Adrian Iorga ar putea candida la Primăria Videle

18 aprilie 2016

iorgaCarmen Dumitrescu 

PNL Videle e în fierbere de ceva vreme. Mai precis, de pe vremea când Militaru a decis să renunțe la a mai candida pentru cel mai înalt fotoliu administrativ din orașul cu pricina, probabil pentru că știa că nu are șanse să câștige și se temea de penibil. El și-a orientat întreaga susținere către Adrian Carabet, din motive pe care nimeni nu și le explică, dar pe care mulți din PNL le intuiesc. Totuși, în contextul existenței unei conduceri bicefale, normal era ca Lucian Militaru să se fi consultat și cu colegul său de la fostul PNL, Adrian Iorga. Nu de alta, dar potrivit regulilor interne ale partidului, dacă Militaru renunța la candidatură, aceasta ar fi trebuit să revină copreședintelui liberal. Ei bine, Militaru a ales să nu-și susțină propriul partid, ci pe un  candidat din afara formațiunii politice, fără să dea prea mari dovezi de loialitate față de colegii din fostul PDL cel puțin. Dar, din punctul de vedere al liberalilor implicați în povestea alegerilor de la Videle, PNL ar trebui să aibă un candidat propriu, în persoana lui Adrian Iorga. Contactat telefonic pentru a ne spune cum stau lucrurile cu adevărat, Iorga ne-a declarat fără prea multe ascunzișuri că intenția lui de a candida în locul lui Militaru este veche și că e foarte deranjat încă de faptul că deputatul nu l-a consultat cu privire la retragerea lui din cursă: „Eu mi-am declarat intenția de a candida la Videle încă de când s-a retras Lucian Militaru. Dar faptul că nu ne-a consultat și pe noi în luarea acestei decizii ne face încă să fim destul de reticenți. La asta se adaugă și susținerea pentru Adrian Carabet. E adevărat că Militaru poate susține pe cine vrea el, dar potrivit oricărei logici, dacă el nu candida, ar fi trebuit să candideze celălalt președinte al organizației. Eu cred că voi candida. Îmi doresc asta. Am alături de mine un grup de oameni cu moralitate și viziune și sper din tot sufletul să avem și șanse pentru a câștiga…”

Noi nu știm ce șanse are Adrian Iorga să îl învingă pe Nicolae Bădănoiu, așa cum nu credem prea tare nici în șansele celuilalt Adrian care va candida la Videle, dar este cert că pe undeva omul are dreptate. Căci nu e firesc ca PNL să susțină un candidat din afara partidului, câtă vreme există doritori în interior. Dar căile politicii sunt încurcate și, de multe ori, absurde.

Advertisement

15 Comments

 1. Iorga avea 5% sanse si nu putea niciodata sa castige Primaria…La primarie nu e la pariuri,la aparate sau la poker prin diferite locatii…poate sa il voteze lume din Fotachesti…stie el mai bine!

 2. D-l Stamate este cumva acel aprig contestatar din ultima perioadă……al lui Miltaru ? Din poziția de ,,consilier parlamentar” fiindu-i luată cheia si propus pentru excluderea din partid , emite fantezii ? Acum, ,,,nici usturoi n–a mâncat , nici gura nu-i miroase ” Am fi vrut să se remarce prin cu totul si cu totul altceva, ținând cont de ,,experiența ” în administrație , bineînțeles , sub pulpana atotștiutorului Militaru !

 3. degeaba sa zbate PNL in a gasi candidat.
  Badanoiu va castiga orcum.Realizarile lui in patru ani sunt
  mai numeroase dacat a lui Militaru in toate mandtele
  avute in fruntea primariei.
  Singurul lucru bun pe care il poate face doamna Dancila Viorica
  in sprijinirea lui Badanoiu este sa taca deoarece debiteaza numai prosti!

 4. „Am alături de mine un grup de oameni cu moralitate și viziune și sper din tot sufletul să avem și șanse pentru a câștiga…”

  Cum poate avea moralitate si viziune un individ care nu-si saluta colegii de breasla? De aroganta impinsa la maxim mai e de vorbit?

 5. Nu cred vreodată că cineva poate să fie deținătorul absolut al unui comportament ireproșabil. Omul, ființă complexă atât din punctul de vedere al emotiilor cât și din punctul de vedere al atitudinii, se regăsește în cotidian . Un om pregătit , cu educație ,întotdeauna va respecta ,va fi respectat, va aprecia si va fi apreciat . Pentru unii, a fi complexat este egal cu sintagma:,, nu reușește să îsi depășește condiția…. condiția … !!!!! Aici ,ai gresit-o AROGANTULE

 6. Încă un artcol inspirat din ” pe surse”? Pe bune că fițuica voastră este de doi bani. Înainte de a considera ca este firesc să-l credeți pe cuvânt pe Iorga, ar fi trebuit sa faceți o cât de mica investigație jurnalistică. Nu de alta, dar asta face un ziarist care se respecta și are măcar mici pretenții de la sine. Iorga nu ar putea niciodată sa câștige o Primărie. Și nu pentru ca e prost, ci pentru că pentru el, toți oamenii sunt prosti. Aroganta și trufia lui total nejustificate și mai ales trecutul lui de cocalar care știe sa dea cu pumnul, au făcut ca încrederea oamenilor din Videle în capacitatea lui de a fi un viitor bun primar sa fie de 1,8%. De aici deduceti voi, ziaristele lui peste prăjit. Și dacă nu sunt o sursa pe placul miscati-va fundurile în Videle și întrebați oamenii pe strada.

 7. Acum sa fim serioși .Am citit si eu articolul si nu am sesizat decât faptul că ziaristul a întrebat si Iorga a raspuns . Ulterior am citit si comentariile postate la acest articol . îi cunosc pe toți posibilii candidați , pe unii mai mult,pe alții mai puțin .Văd ca unele comentarii se referă la atacuri la persoană . Niciunul dintre candidați nu prezintă garanția unei vieți mai bune în urbe. Din păcate câștigă cei care mint mai mult …..Fiecare om se naște cu o bucată mică numită ,,creier”(toți oamenii). Unii pe parcurs îl antrenează , îl dezvoltă , alții îl folosesc doar anatomic fără să beneficieze de funcțiile lui. Nu este vina….lui Iorga ! Cât despre aroganță (poate mucalit) urmăriți B , trufie… nimic nu se compară cu a celorlalți doi C & M.. Îi dau un sfat lui Iorga , vezi-ti de treaba d-tale . Păstrează-ti ,,aroganța si trufia ” pentru prieteni. Du-te la școală(unii nici ca elevi nu prea au fost) , alții nu au bucuria asta . S’altare taică si noroc !!!!

 8. Acest domn Iorga,nu cred ca va fi sustinut de pnl..carabet isi duce campania pe banii lui..ara,discuie,seamana,erbicideaza pe gratis pe la parisesti,mana-n mana cu militaru,marele jupan si cotropitor..desi in campanie este permis prin lege sa se cheltuie pana la 7300 lei..carabet baga bani grei,interes prea mare,ce urmareste acest om? Iar oamenii daca il vor crede pe el si pe militaru,ca vor da cartierele orasului videle,sa nu mai apartina orasului ca sa dea impozite mai mici,sunt mari fraieri..lucrul asta nu are cum sa il schimbe terchea-berchea de la mosteni,e dat prin ordonanta de guvern!

 9. Brătianu,atât de multă pasiune…sunt emoționat … sorry,nu vorbesc cu străinii care se ascund sub fusta presei.
  Fii bărbat și hai la o dezbatere cu public…abia aștept să îți dau gherlă :))!

 10. Much Ado About Nothing , d-le Bene…,,dick” Stamate . O femeie cu o personalitate puternica si îmbrăcată si cu o pereche de pantalon , poate fi la fel de curajoasă ca si un bărbat cu un kilt(accesoriu , parcă scoțian) Din fericire pentru dumneata nu ai fost la.. ,,Gherla” si nici nu ți-aș fi dorit . Dar mă întreb , oare dacă trăiai în trecut nu cumva puteai ajunge la ,,Gherla” în calitate de colaborator serios al Securității Statului . Doar ai avut,,mentori”

 11. Bratianu. ..caută tată pe Google expresia „a da gherlă”…nu ești la curent cu expresiile urbane:)).
  Mă rog,am pretenții prea mari de la tine.
  După cum spuneam,hai la o dezbatere live, nu mai sta ascuns sub fusta presei și anonimat,nu mă impresionezi doar cu mimarea inteligentei!
  Te aștept !
  See ya!

 12. Măi ,băiatule , când folosești cuvinte si expresii pe care nu le înțelegi , nu le folosi . Zici ca :,, abia aștept să-ți dau o gherlă ” .Măi , monument de incultură, pune mâna și informeaza-te , cumpără cărți , citeste-le dacă reușești si apoi poți avea un dialog cu un senior !

 13. Te-ai documentat ,dragă monument de incultură?
  Tot sub fusta presei stai ascuns :))?
  Se pare că nu prea ești ieșit în lume ca să poți pricepe un limbaj urban,însă îmi place că ai descoperit Google.
  Îți propun dragă „seniorule” să deschizi o carte,să mai socializezi un pic și poate așa îți mai câștigi puțină stimă de sine pentru a ieși din anonimat!
  În rest…cred că ești în urmă rău,frate …fă-ți un upgrade :))!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Copiii frumoși ai Teleormanului s-au întrecut în teatru

Următorul articol

„Școala Altfel”-organizată de Biroul Judeţean Teleorman al Arhivelor Naţionale

Cele mai recente articole de Actualitatea politică