Candidatul ALDE la Primăria Alexandria, a fost transferat la Elias. Acesta ar fi stat 2 săptămâni cu simptome, fără să se testeze…

în Actualitatea politică/Social

Marius Badea Rivera, candidatul ALDE la Primăria Alexandria, a fost internat în urmă cu câteva zile la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Ulterior acelui moment, au mai fost testați și alți membri de partid, dintre care doi bărbați în vârstă au primit și ei confirmarea faptului că au fost infectați. Lucrurile nu au avut, însă, o evoluție prea bună pentru candidat. După ce a stat câteva zile la Caritas, starea lui s-a agravat. Totul, spun sursele noastre din spital, a fost determinat de faptul că Marius Badea Rivera a așteptat cam 2 săptămâni înainte de a se testa, în ciuda faptului că prezenta simptome. Acum, el este transferat la Spitalul Elias din București, iar starea lui generală este destul de gravă.

Potrivit medicilor, plămânii politicianului sunt extrem de afectați, desaturează cu O2 și are o pneumonie destul de problematică. Aceștia cred că lucrurile ar fi putut avea altă evoluție, dacă politicianul nu ar fi așteptat atâtea zile înainte de a se testa, pentru că i s-ar fi putut aplica un tratament simptomatic, care ar fi pus frână evoluției bolii. Cu atât mai mult cu cât acesta a avut contacte în precampanie cu mai multe persoane, el ar fi trebuit să se verifice din timp, de vreme ce nu a fost asimptomatic, pentru a se izola și a primi tratament.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*