liberinteleorman.ro

Candidat unic pe centrul Alexandriei: cortul Vioricăi Dăncilă așteaptă, în plictiseală și singurătate, semnături…

18 septembrie 2019
Advertisement

Platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria este locul în care s-a stabilit că partidele își pot monta corturile de campanie, destinate strângerii de semnături pentru prezidențiabili. În prezent, locul menționat este ocupat de un singur cort, cel al candidatului Viorica Dăncilă. Atmosfera este de singurătate și plictiseală, un singur om (probabil din organizația de tineret a PSD) fiind responsabil de strângerea semnăturilor pentru teleormăneanca neconflictuală, care și-a asumat deschis și perfect rezonabil că simpla intrare în turul 2 al alegerilor ar constitui pentru ea o victorie în sine. Tânărul în cauză stă liniștit pe un scaun, verificând statusurile prietenilor de pe Facebook și nu pare deloc entuziasmat de provocarea strângerii de semnături într-un spațiu gol. Mai ales că nimeni nu-l perturbă…

E drept că nu știm dacă și alte partide au solicitat montarea de corturi pentru strângerea de semnături în centrul Alexandriei, dar e cert că în prezent singurul candidat care și-a instalat cortul în reședința județului Teleorman este Viorica Dăncilă. Din păcate, nimeni nu prea se dă în vânt după „un președinte muncitor și implicat”, care promite că va fi alături de fiecare român. Probabil că teleormănenii judecă prin comparație și mulți dintre ei își amintesc că nici în calitate de europarlamentar, nici în calitate de premier, Viorica nu s-a obosit să facă prea multe drumuri la ea acasă, pentru a-și demonstra cel puțin apropierea față de comunitatea natală. Și atunci ce așteptări să ai de la ea, în general?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nicolae Bădănoiu ripostează la amenințările PSD Teleorman: „Vă asigur că ceea ce se relatează este o schimonosire a adevărului”

Următorul articol

Relu Voicu: „Îți trebuie un strop de nebunie, așa-i? Să pleci așa, de pe un șanț, și din Teleorman. Nu! Un strop mai mult, cât 1000 de Socola!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică