liberinteleorman.ro

Campanie umanitară. S-o ajutăm pe Iuliana să trăiască!

iulianaCarmen Dumitrescu

Iuliana Mircea este o femeie extraordinară. Asta spun despre ea toți cei care o cunosc. Iubește copii, viața și florile. Crede în miracole. Cu trei ani în urmă, Iuliana lupta pentru viața fiicei ei, diagnosticată cu un cancer de sân. Atunci a câștigat. Dar oamenii buni sunt adesea cel mai greu încercați. Și acum, Iuliana trebuie să lupte pentru ea însăși.

Din 1977 ea lucrează în învățământ și din 1980 este educatoare la Grădinița 62 din București. Și-a făcut mereu datoria ca pe o credință. Și-a iubit profesia cu pasiune. Iar acum ea este diagnosticată cu disecție de aortă abdominală la nivelul bifurcației iliace și necesită intervenție chirurgicală de urgență în Franța, la Spitalul Universitar Poitiere. Operația costă câteva mii de euro, bani pe care Iuliana nu-i are. Și de ceva vreme s-a resemnat… Așteaptă inevitabilul.

Noi, însă, credem că atâta timp cât există respirație, viața nu trebuie abandonată. Și că banii înseamnă puțin. Mult contează, însă, generozitatea și altruismul. La fel cum mult contează să fim alături de semenii noștri, într-o lume în care singuri nu ne putem lupta cu moartea și boala. În plus, ajutând, știm că ne ajutăm pe noi. Pentru că mâine, oricare dintre noi poate fi în situația Iulianei. Și poate mâine noi vom fi cei care vom cere sprijin. Pentru a-l primi, trebuie să fim dispuși, la rândul nostru, să-l oferim. Mai ales când e vorba de un om bun și frumos, care trăiește oferind…

Puteți depune bani pentru viața Iulianei în contul RO74RNCB0318079941770001, deschis la Banca Comercială Română, pe numele Iuliana Mircea. Evident, sprijinul se impune de urgență, pentru a evita agravarea stării generale de sănătate a Iulianei.

Advertisement

1 Comment

  1. Unde este acum crestinismul lui Dragusin? L-a pus intre paranteze ? sa doneze acum si sa salveze aceasta doamna.Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trupa Pact a susținut un concert de neuitat la Alexandria

Următorul articol

Nicolae Doboș, maramureșeanul preocupat de cultura teleormăneană: ”Nu se vrea pentru că este mult mai simplu să controlezi o masă de tâmpiți, decât o masă culturalizată”

Cele mai recente articole de Actualitate