liberinteleorman.ro

Campanie umanitară: Ajută un copil de la Trivalea Moșteni să se pregătească de școală!

29 iulie 2018

Monica Vasilescu

De multe ori auzim că sunt familii care își retrag copiii de la școală din cauza situației financiare precare sau că micii școlari ajung să fie batjocoriți din cauza neputinței părinților de a răzbi în fața cheltuielilor necesare educației. Acest lucru este nedrept! Așa consideră părintele Bogdan Nedea, de la Parohia Trivale II, comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman, care s-a mobilizat și a pornit într-o misiune nouă, aceea de a fi alături de părinții neajutorați, prin preluarea unei responsabilități de bază: necesarul pentru școală. Acesta i-a pus pe cei mici să scrie câte o scrisoare în care să specifice tot ce au nevoie pentru a începe școala cu bine, urmând ca doleanțele să fie îndeplinite de oamenii care au posibilitate.

”Știm că este vacanță, dar gândul nostru a zburat la început de an școlar și vă rugăm să fiți alături de noi și de această dată și astfel să putem începe școala cu zâmbetul pe buze”, a scris preotul Bogdan Nedea pe Facebook.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Singurul eveniment care realmente dezvoltă cultural comunitatea alexăndreană continuă: Program IDEO IDEIS 2018

Următorul articol

Paznicul ajuns prefect de Teleorman încalcă legea flagrant și face diferențe între jurnaliști

Cele mai recente articole de Actualitate