CAMPANIE DEMNITARĂ. Să donăm blugi (ne)rupți în genunchi pentru deputatul Violeta Răduț!

în Din culisele politice

Carmen Dumitrescu

Deputatului PSD, Violeta Răduț, îi place foarte mult campania electorală pe bani publici. Acesta este și motivul pentru care se plimbă cu Casa de Pensii Teleorman prin județ, ca să se întâlnească cu pensionarii, bazinul electoral tradițional al partidului de la care acum doamna deputat se revendică. Dar noi suntem oameni buni și vrem să le dăruim demnitarilor exact ceea ce ei își doresc. Și pentru că-i plac campaniile gratuite, noi ne-am gândit să-i facem doamnei Răduț o campanie pro bono. Și cum doamna e demnitar, nu puteam merge pe varianta unei campanii umanitare. Așa că ne-am gândit că o campanie demnitară ar fi mai potrivită în context.

Noi am remarcat că outfiturile doamnei deputat nu sunt cele mai adecvate din lume. Și, până la urmă, Răduț ne reprezintă în Parlamentul României, iar noi ne vrem bine reprezentați. Să nu zică țara că Teleormanul e rupt în genunchi. Că nu e! Doar Violeta Răduț practică moda asta. A blugilor rupți și a pantalonilor de latex. Așa că singurul mod în care noi o putem ajuta cu adevărat pe Violeta Răduț e o campanie demnitară pentru achiziționarea de blugi nerupți în genunchi. Astfel, îi îndeplinim și ei dorința de a o promova fără bani și ne îndeplinim și nouă dezideratul de a avea în Parlamentul României un deputat de Teleorman îmbrăcat cum se cuvine. Cu gențile, Violeta Răduț se descurcă. În sensul că dacă nu sunt fake-uri (noi nu ne pricepem), doamna poartă chiar accesorii de bun gust. La pantaloni apar probleme. Că nu se face ca un ditamai deputatul să nu-și permită niște blugi integri.

Așa că dacă sunt printre dumneavoastră oameni care își doresc să-i doneze doamnei deputat PSD Violeta Răduț niște blugi în firea lor, pot face un colet și i-l pot trimite direct la Comisia de Muncă din cadrul Camerei Deputaților.

Vă vom spune acum, pe scurt, și pe cine vă cerem să ajutați. Este vorba despre o doamnă care ani întregi a militat pentru principiile liberale, lipind afișe ori de câte ori i-a cerut partidul să se îmbrace în galben. Însă norocul a dus-o în apropierea finului lui Liviu Dragnea, Mihai Putineanu, care a considerat că Violeta face poze bune, așa că merită să fie deputat. Din păcate, Violeta nu se prea descurcă cu vestimentația. Și nouă ne place să ajutăm oamenii după sufletul lor! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*