Camera Deputaților s-a îmbogățit cu o altă nimfă din PSD Teleorman!

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Și exodul „creierelor” din Teleorman nu se mai oprește! După ce am remarcat plecarea prin ministere a multora dintre analfabeții locali, iată că a venit și rândul frumoaselor din județ să ajungă acolo unde merită: la Centru. Să nu credeți cumva că facem vreun efort pentru a identifica oamenii din Teleorman ajunși, peste noapte, să ocupe un loc la masa guvernării, pentru că v-ați înșela. Ei înșiși postează pe Facebook succesul care i-a lovit în moalele capului, după ce Dragnea și Dăncilă s-au făcut vedete politice. Astfel, tot de pe Facebook am aflat că și Cristina Tatu este acum angajată a Camerei Deputaților și că face un internship în materie de exercitare a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Dar ce știm noi despre Cristina Tatu, în afară de faptul că e o fată drăguță din Teleorman, care și-a pus viața pe altarul pesedist?

Ei bine, Cristina e specialistă în televiziune și a terminat Facultatea de Geografie.  Ea este absolventă a cursurilor Intact Media, avându-l ca mentor pe Vasas Ferencz și se pare că a lucrat la Antena 1 și Digi, deși nu credem să se fi remarcat în vreun fel, pentru că noi prima dată am văzut-o când a depus jurământul de consilier județean în Teleorman.

Probabil că fata și-a dat seama că nu e înzestrată pentru televiziune și s-a gândit că PSD o poate scoate din acest impas. Ceea ce s-a și întâmplat. Practic, de când a ajuns, nu știm cum, pe listele partidului unic al Teleormanului, cariera Cristinei Tatu a început să o ia pe o rampă ascendentă. Fata a devenit consilier județean și, chiar dacă n-am auzit-o spunând un singur cuvânt în toată această perioadă, cumva ea s-a remarcat. Și uite așa a ajuns la Camera Deputaților, unde se ocupă de chestiuni esențiale pentru țară. O țară despre care prespunem că e mai liniștită, de când aceste valori ale județului Teleorman cresc și se dedică interesului național.

Din postările Cristinei Tatu pe rețelele de socializare, remarcăm faptul că e o iubitoare de citate și că e extrem de fotogenică. Lucru important pentru cineva care luptă pentru binele țărișoarei.

În zilele ce urmează, așteptăm ca și celelalte valori ale PSD Teleorman să posteze pe Facebook funcțiile cu care au fost recompensate pentru implicarea în viața comunității teleormănene, pentru că vrem să știm și noi pe cine să felicităm public.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*