Călătorii cu bilet de la ”nașu’”, prinși în fapt de polițiștii teleormăneni

în Actualitate/Politica altfel/Politie

Monica Vasilescu

CFRCălătoria cu trenul fără bilet este, încă, în floare. Asta au descoperit polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Teleorman, care au organizat și executat o acțiune pentru combaterea călătoriei frauduloase precum și a altor fapte antisociale. Controlul a fost efectuat în ziua de 12 ianuarie, între orele 03.00 – 11.00, pe trenurile Regio 11.002, 9302 și 9001, pe relația Roșiori – București și retur. Cu această ocazie, au fost depistați 175 călători care circulau fraudulos, aceștia fiind tratați instrucțional de către inspectorii CFR, încasând suprataxe în valoare de 1.432 lei.

De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 200 lei, conform HG 203/1994R, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele privind transportul, anunță IPJ Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*