Cadru didactic umilit, bătut și filmat cu telefonul mobil într-o școală din Teleorman!

în Actualitate

Carmen Dumitrescu

Telefonul mobil al unui elev din Teleorman a surprins scene șocante! La Școala Gimnazială din comuna Poroschia, un profesor suplinitor a fost umilit, înjurat, bătut și sechestrat în sala de clasă de către elevii clasei a VIII-a. Pare a fi o poveste ireală, însă, din păcate, s-a întâmplat în Teleorman și a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, care nu-și explică motivele acțiunii foarte violente a celor mici.

Ce s-a întâmplat, mai exact? La finalul orei de educație civică, elevii clasei a VIII-a au început să-și înjure profesoara, să o lovească și nu au mai lăsat-o să iasă din clasă, filmând scenele cu telefonul mobil. În clasă se mai aflau și alți elevi, inclusiv fete, însă nimeni nu a intervenit, copiii preferând să se amuze pe seama situației. După ce i s-a adus la cunoștință situația, inspectorul școlar general, Valeria Gherghe, a declarat că va începe o anchetă pe marginea acestui subiect abia săptămâna viitoare, după redeschiderea cursurilor.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*