Cadavrul unei femei a fost găsit într-o cultură de viță de vie din Teleorman

în Administratie/Politie

O sesizare făcută de un locuitor al comunei Balaci a îndrumat polițiștii din Teleorman către cadavrul unei femei, aflat deja în stare de putrefacție. Apelul s-a făcut seara trecută, când polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în satul Tecuci din comuna Balaci, într-o cultură de viță de vie, a fost găsit un cadavru de femeie, aflat în stare de putrefacție.

Din primele cercetări efectuate la fața locului nu avem foarte detalii, mai ales că acest cadavru se afla într-o stare avansată de putrefacție, iar identitatea femeii nu a putut fi încă stabilită. Locul unde a fost găsit cadavrul se află în extravilanul satului Tecuci, la marginea unei culturi de viță de vie. După efectuarea autopsiei se va stabili probabil și identitatea femeii. Sesizarea a fost înregistrată în evidențele Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, în cauză efectuându-se cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*