Cad copertinele lui Drăgușin, dar el promite ”siguranța unui trai mai bun” în mandatul viitor

în Actualitatea politică/Administratie

De zeci de ani, în Teleorman, PSD se află tot la început de drum. La fiecare ciclu electoral, candidații PSD vin cu aceleași promisiuni electorale fără să ne edifice de ce nu au făcut nimic în mandatele de până acum. Din patru în patru ani, Victor Drăgușin jură să transforme Alexandria într-un oraș european după ce el și partidul care a livrat mulți clienți pușcăriilor au adus-o la sărăcie.

Edilul local, campion al promisiunilor desenate (parcări subterane și supraterane, apă plată la robinet, parc industrial, aeroport) și vicecampion al investițiilor nefinalizate (cinematograful, casa de cultură), promite acum ”siguranța unui trai mai bun”. Asta în timp ce investițiile în care a pompat bani mulți au început să se prăbușească. De exemplu, copertinele pe care le-a tras peste parcări au început să cadă chiar înainte de alegeri. Este a doua copertină care pică peste mașini, iar cei de la administrația locală se urnesc greu să stopeze pericolul, în sensul că acoperitoarea se ținea doar de o mașină parcată (după cum se poate vedea într-o poză) putând cauza în orice clipă o tragedie, dacă un copil sau un adult neatent trecea prin zonă.

Iar asta e doar o mică mostră a neimplicării administrației din Alexandria, pe lângă gropile din asfalt, canalizarea defectă, blocuri încremenite în timp și lipsa oricăror oportuități de a te culturaliza: teatru, librării sau pur și simplu activități culturale. Dar, să avem răbdare, că, probabil, Victor Drăgușin și-a desenat totul până la ieșirea din viața politică, fenomen care, din păcate pentru populația din capitala Teleormanului, nu se va petrece cu ocazia alegerilor locale din septembrie 2020.

Sursă foto: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0
Sursă foto: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0

Sursă foto: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Nu vad de ce sunteti rai cu psd. Sloganul ,,siguranța unui trai mai bun” (pentru Ciolanu, recent reales presedinte, si membrii psd) este real si aplicat de ani de zile.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*