liberinteleorman.ro

Cabinetul parlamentar al lui Dragnea din Consiliul Județean Teleorman, în procedură de închidere

În Consiliul Județean Teleorman există un birou mare cât un apartament. Bine dotat, utilat cu toate cele necesare unui baron care se respectă, biroul obișnuia să fie destinat președintelui autorității județene. Asta numai pentru perioada mandatelor lui Liviu Dragnea. După plecarea acestuia la București, biroul președintelui de consiliu s-a transformat în cabinet parlamentar și a continuat să fie, de facto, proprietatea personală a baronului. În tot acest timp, președinții de consiliu care i-au urmat la „tron” au avut birouri mai mici și, în general, situate în zone care puteau genera un anumit grad de amuzament. De pildă, actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, își are modestul birou lângă toaleta instituției. De când baronul s-a transformat în pușcăriaș, lucrurile încep să intre într-o anumită zonă de normalitate. Măcar în această privință.

Potrivit lui Dănnuț Cristescu, biroul lui Liviu Dragnea din Consiliul Județean va fi transformat în perioada care vine în sală de conferințe sau chiar va redeveni locul în care conducătorii instituției își vor exercita atribuțiile de serviciu. „Nu vom mai da acelui spațiu utilitatea de cabinet parlamentar, el va fi utilizat de instituție. Există două variante: fie va redeveni biroul preedintelui de consiliu, fie vom avea acolo ședințe de lucru.”

În legătură cu angajații lui Dragnea de la cabinet, în speță, finul Mihai Putineanu și consiliera Ana Maria Sobă, aceștia nu mai lucrează în instituție. Cel puțin asta susține Dănuț Cristescu, care spune că nu este foarte informat cu privire la activitățile care se desfășurau în locul cu pricina. Liviu Dragnea avea, însă, două cabinete parlamentare. Celălalt este situat la sediul PSD Teleorman, fiind chiar vechiul său birou de președinte al partidului. Foarte probabil, și acela va fi desființat în următoarele zile, ștergându-se astfel urmele cele mai evidente ale existenței dictatorului în Teleorman. Un dictator despre care supușii lui spun încă faptul că „a făcut și multe lucruri bune.”

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un ospătar din Teleorman, care a primit de ziua lui funcția de subprefect, câștigă astăzi 124.230 lei pe an

Următorul articol

Mai mulți consilieri locali din Turnu Măgurele cer retragerea titlului de cetățean de onoare al lui Liviu Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitatea politică