liberinteleorman.ro

Bursa locurilor de muncă, în Alexandria, Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede

5 aprilie 2017

Veşti bune pentru şomeri. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează o nouă bursă a locurilor de muncă. Teleormănenii care caută un job, sau vor să-şi schimbe actualul loc de muncă îşi pot depune cv-urile la această bursă.

Noua ediţie a BURSEI GENERALE LOCURILOR DE MUNCĂ va avea loc în data de 07 aprilie 2017, începând cu ora 09.00,  la Casa de Cultură din Alexandria și la sediul agențiilor locale din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul unui loc de muncă, asigurând fiecărei părţi următoarele facilităţi:

  • pentru angajator:
  • selectarea forţei de muncă în funcţie de cerinţele locului de muncă;
  • verificarea compatibilităţii dintre ofertă şi profilul candidatului;
  • asigurarea forţei de muncă calificată, prin intermediul programelor de formare profesională organizate de AJOFM Teleorman.
  • pentru solicitantul de loc de muncă:
  • posibilitatea de a susţine un interviu cu mai mulţi agenţi economici, în scopul ocupării unui loc de muncă;
  • obţinerea de informaţii despre locurile de muncă de la nivelul judeţului Teleorman şi din Uniunea Europeană, prin Reţeaua EURES;
  • obţinerea de informaţii despre programele de formare profesională organizate de AJOFM Teleorman.

La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

De asemenea, agenţii economici, interesaţi să recruteze personal din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM Teleorman.

Agenţii economici care doresc să participe la eveniment pot contacta AJOFM Teleorman la  tel. 0247/310155, fax: 0247/311164 sau e-mail: [email protected], informează noul director executiv al AJOFM, Achim Caranica Mariean.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Pe urmele afaceriștilor lui Dragnea… Teleormăneanul Victor Țene e băiat gospodar: spală. Bani!

Următorul articol

O biserică veche din comuna Orbeasca adăpostește o Evanghelie prețioasă și un blestem

Cele mai recente articole de Actualitate