Bursa locurilor de muncă, în Alexandria, Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede

în Actualitate

Veşti bune pentru şomeri. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează o nouă bursă a locurilor de muncă. Teleormănenii care caută un job, sau vor să-şi schimbe actualul loc de muncă îşi pot depune cv-urile la această bursă.

Noua ediţie a BURSEI GENERALE LOCURILOR DE MUNCĂ va avea loc în data de 07 aprilie 2017, începând cu ora 09.00,  la Casa de Cultură din Alexandria și la sediul agențiilor locale din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul unui loc de muncă, asigurând fiecărei părţi următoarele facilităţi:

  • pentru angajator:
  • selectarea forţei de muncă în funcţie de cerinţele locului de muncă;
  • verificarea compatibilităţii dintre ofertă şi profilul candidatului;
  • asigurarea forţei de muncă calificată, prin intermediul programelor de formare profesională organizate de AJOFM Teleorman.
  • pentru solicitantul de loc de muncă:
  • posibilitatea de a susţine un interviu cu mai mulţi agenţi economici, în scopul ocupării unui loc de muncă;
  • obţinerea de informaţii despre locurile de muncă de la nivelul judeţului Teleorman şi din Uniunea Europeană, prin Reţeaua EURES;
  • obţinerea de informaţii despre programele de formare profesională organizate de AJOFM Teleorman.

La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

De asemenea, agenţii economici, interesaţi să recruteze personal din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM Teleorman.

Agenţii economici care doresc să participe la eveniment pot contacta AJOFM Teleorman la  tel. 0247/310155, fax: 0247/311164 sau e-mail: ajofm@tr.anofm.ro, informează noul director executiv al AJOFM, Achim Caranica Mariean.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*