Boboc suferă de celebritate

în Bârfe

Valentin BobocBârfe: Valentin Boboc este, cu siguranță, un om celebru. Asta după ce ziarul Liber în Teleorman s-a ocupat, în mod gratuit și dezinteresat, de imaginea lui. Și e firesc, în aceste condiții, ca Vali Boboc să se simtă ofensat atunci când chelnerițele unui local de fițe din Alexandria nu-l recunosc și nu-l servesc în mod prioritar.

Asta l-a determinat să ia atitudine, așa cum o face întotdeauna, atunci când, într-o după amiază, bietele chelnerițe nu l-au observat în primele zece minute de la intrarea în local. Așa că, potrivit celor mai ferme exigențe ale eleganței și bunului simț, Boboc a făcut un mic scandal, s-a ridicat de la masă și s-a retras foarte ofensat. Dar ce să-i faci, monșer? Nu toate chelnerițele citesc Liber în Teleorman!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*