Boboc şi-a angajat băiatul la Cadastru

în Bârfe/Fara categorie

bobocGurile rele spun că vânzarea de terenuri pe pagina de Facebook a lui Valentin Boboc n-a început deloc întâmplător. Pentru că, ce să vezi, de vreo câteva săptămâni, fiul demnului parlamentar este angajatul bine poziţionat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Teleorman! Şi se pare că lui Boboc nu i-a fost foarte uşor să-şi aducă fiul în judeţ, aceleaşi guri rele susţinând că demnul om politic s-ar fi certat ca la uşa cortului cu unul dintre conducătorii de la centru ai instituţiei menţionate, care ar fi refuzat în primă fază să-i lege odrasla de glie.

De glia Teleormanului, pe care demnul politician vrea s-o folosească, aşa cum îi este firea, pentru înavuţire şi progres personal. Pardon! Public… Pentru că, dacă ne-am lua după o autocaracterizare a lui Boboc, am înţelege ceea ce nimeni nu pare să ştie: un om atât de important nu poate fi tratat cu seriozitate decât atunci când singura lui preocupare e progresul judeţului. Îl felicităm din suflet şi îi urăm şi alte realizări similare!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*