Boboc a făcut paradă cu mașina de epocă. Păi, cu ce ?!

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

boboc

Am spus întotdeauna că paradoxul Teleormanului este să fie un județ sărac, condus de bogați. Aici, dacă dispui de pârghiile politice potrivite şi dacă ştii să-ţi vezi interesul cu ochii larg deschişi, drumul poate fi uşor. Din categoria “greilor” din Teleorman, Boboc Valentin, desigur, nu se exclude. Încă din momentul în care a candidat în Colegiul 4 Videle era unul dintre cei mai avuți politicieni intrați în cursa parlamentarelor. Conform declarației actuale de avere, domnia sa are cinci terenuri în Alexandria, dintre care două agricole și trei intravilane, trei case în oraș și o alta, de de vacanță, la Zărnești. Fiind un mare iubitor al utilajelor pe roți, Valentin Boboc este stăpânul unor bunuri precum: motoretă Mobra, motoretă Piaggio, remorcă Imadria, autoturism Volkswagen Golf, Ford Mondeo, Opel Astra F. De anul trecut până în prezent, a mai înstrăinat din ele, cum ar fi: un autoturism Skoda, autoturism Ford, autoturism și un spațiu comercial, asta după ce, la declarația anterioară, din 2014, vânduse un apartament, autoturism Peugeot 106, un Logan și un autoturism Volkswagen Passat.

Din avuția deputatului nu lipsește Mercedes 250, cu care s-a lăudat la Zilele municipiului Alexandria. Fiindcă, deh, orice om care se respectă iese la drum cu ce are mai bun în garaj, că doar acolo se păstrează valoarea. Mai cu seamă că pentru acest om de târg nu contează că școala începe fără manuale, fără autorizații de funcționare sau că unii copii nu au nici măcar un covrig să le țină de foame pe parcursul celor opt ore de cursuri, deoarece e prea devreme să mulțumească din inimă partidului…

P.S.: Nu ne întrebăm de unde are Valentin Boboc averi. Sigur a făcut bani în regim concurențial, fără ajutorul statului și prin toate mijloacele oneste posibile!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*