Bitanu’: “Nu vor fi excluderi din PDL. Dimpotrivă! I-am sunat pe Florescu și Bădulescu să revină în partid”

în Actualitatea politică

bitanuCarmen Dumitrescu

Ajuns în funcția pe care și-a dorit-o, aceea de președinte interimar al PDL și co-președinte al PNL Teleorman, Bitanu’ a decis să aibă o atitudine constructivă. Astfel, acesta a declarat în exclusivitate pentru Ziarul Liber în Teleorman că în perioada imediat următoare va face eforturi pentru întregirea partidului și se va concentra pe formarea unei echipe puternice.

În ceea ce-l privește pe Nițulescu, Cristi Barbu a declarat că nu se pune problema excluderii lui, ba dimpotrivă, îl va invita pe acesta să facă parte din partid, sperând că va accepta noul statu quo: “Am acum o echipă nouă, compusă din oameni de valoare și din oameni de onoare. Dar asta nu înseamnă că ne-am propus să excludem pe cineva. Nu vom exclude pe nimeni! Dimpotrivă! Chiar i-am sunat și pe Florescu, și pe Bădulescu să revină în partid. Pentru a fi puternici, trebuie să avem o echipă solidă și să ne reunim. Pentru mine, Nițulescu rămâne un mare om politic și chiar îl așteptăm la ședințele BPJ. Vom stabili și o strategie comună împreună cu cei din PNL și sperăm ca totul să funcționeze bine. Vrem să lucrăm în echipă și să demonstrăm că Dreapta e puternică în Teleorman”.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*