Bilanț coronavirus în Teleorman: 61 de noi cazuri de Covid în ultimele 24 de ore

în Actualitate

La nivelul județului Teleorman au fost confirmate, marți, 61 de noi cazuri de Covid, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Numărul total al persoanelor infectate de la debutul epidemiei a depășit 11.000.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcția de Sănătate Publică a ajuns la 2,05.

La nivel național, au fost confirmate 900.858 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 808.754 sunt pacienți care au fost declarați vindecați. 

Orașul Zimnicea este în scenariul roșu. Rata de infectare a ajuns la 3,08 pe mia de locuitori. În comuna Saelele rata de infectare este de 3,9. La Lița situația rămâne critică, 19 cazuri confirmate în ultimele 14 zile, incidența fiind 7,93.

Potrivit Prefecturii Teleorman, în Municipiul Alexandria rata de infectare se apropie de 4 la mia de locuitori, iar la Turnu Măgurele incidența este 3,35. Nici în comunele Călinești, Lisa, Furculești, Drăgănești de Vlașca, Frăsinet și Mârzănești nu este o situație pozitivă, pentru că toate aceste localități depășesc rata de infectare de 3 pe mia de locuitori. În lista dată publicității, localitățile Vedea, Traian, Beciu și Gratia sunt la un pas să intre în scenariul roșu.

Flavia Denisa Radu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*