Beatrice Șerban e vicecampioană națională la senioare

în Sănătate/Sport

Monica Vasilescu

Foto – CST Alexandria

E ceva obișnuit pentru cei care urmăresc lumea culturismului ca Beatrice Șerban să obțină medalii la majoritatea competițiilor la care participă. Așa s-a întâmplat și de această dată, la Campionatul Național de Fitness seniori, desfășurat în perioada 1-2 septembrie, la Târgu Mureş. Alexăndreanca noastră, campioană europeană și dublă campioană mondială la juniori, a luat medalia de argint în cadrul probei Bodyfitness 158 cm la finalele campionatelor naţionale de fitness seniori, bikini fitness, bodyfitness şi men physique 2017.

Culturista, legitimată la Clubul Sportiv Teleorman și pregătită de antrenorul Florian Dumitru, a reiterat forța care i-a adus nenumărate titluri naționale și internaționale, clasându-se pe locul 2 la bodyfitness senioare, după Daniela Martinescu, de la ACS TIMFORTIS Timișoara.

Așa cum am mai scris, Beatrice Șerban a intrat în ierarhia mondială odată cu obţinerea medaliei de aur la Campionatele Mondiale de culturism, bodybuilding classic, fitness, bodyfitness și bikini pentru juniori și masters derulate în 2013, în Mongolia, la Ulaanbaatar. Aceasta şi-a menţinut performanţa un an mai târziu, când, la Campionatele Mondiale de culturism, derulate în Mexic, în perioada 3-5 octombrie 2014, a câștigat, din nou, distincţie de aur. Se mai poate lăuda cu locul I la Campionatul European culturism-Junioare I, locul III la Campionatul Mondial culturism-Junioare I, locul I la Campionatul Naţional de Culturism-junioare II, campioană naţionaţă la junioare I etc, iar toate acestea au fost obținute cu tenacitate, pentru că ”motivaţia şi perseverenţa sunt primordiale în sportul de performanţă”, după cum a declarat campioana mondială Beatrice Şerban într-un interviu pentru ziarul Liber în Teleorman. – https://liberinteleorman.ro/campioana-mondiala-beatrice-serban-motivatia-si-perseverenta-sunt-primordiale-in-sportul-de-performanta/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*