Baschetbaliste alexăndrence la loturile naționale

în Sport

baschetCristian Chiriță

Săptămâna aceasta, cinci baschetbaliste de la CSS Alexandria au fost în cantonament la loturile naționale de junioare. Alina Podar, Ioana Sandu, Irina Enache și Ioana Ghizilă s-au pregătit sub comanda selecționerului de la naționala Under 18, Mădălin Piperea, pentru turneul final al campionatului european ce se va desfășura la București între sfârșitul lunii iulie și prima parte a lunii august.

Teodora Manea este selecționată la lotul Under 16, antrenat de Cătalin Tănase, fiind prinse și ele în pregătirea campionatului european de sub 16. Centrul de juniori local își dovedește astfel valoarea, în ultimii ani dând cel puțin o echipă campioană națională, luând fața unor centre cu tradiție la baschet.
Dacă mai punem la socoteală și faptul că Anca Șipoș este selecționată în lotul lărgit al naționalei de senioare ce va participa campionatul european, avem dovada că dacă există disciplină, rigurozitate și muncă se poate face performanță chiar și la Alexandria. Aviz amatorilor de la fotbal.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*