Bac-ul de la Turnu Măgurele, BLOCAT de un an! CJ, supărat că nu a încasat

în Actualitate

Activitatea Bac-ului de la Turnu Măgurele este blocată de un an și jumătate, spun autoritățile. Blocajul ar veni din partea reprezentanților PNL, care nu s-ar prezenta la ședințe și, astfel, dividendele nu au fost împărțite.

Conducerea firmei care administrează Bac-ul de la Turnu Măgurele spune că situația trebuie să revină la normal și transmite partidului partener la guvernare ca membrii săi în Adunarea Generală a Asociaților (AGA) să ia parte la întruniri.

Mai mult, președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea este revoltat de faptul că instituția nu a încasat partea sa.

„Adunarea Generală a acestei instituții, de un an și jumătate, nu s-a întrunit. Neavând loc această ședință, nu pot fi luate decizii. A crescut foarte mult numărul mașinilor care tranzitează România și care ies din țară pe la Turnu Măgurele, traversând Dunărea cu ferry-boat-ul. Cu cât numărul de autovehicule crește și veniturile vor crește. Ori acest profit se împarte în funcție de procente între Consiliul local Turnu Măgurele și Consiliul Județean Teleorman”, a spus Adrian Gâdea.

Eurobac SRL este o companie de transport fluvial pe Dunăre care operează ferry-boatul între Turnu Magurele și Nikopole. A fost înființată în anul 2005 și are ca asociați Consiliul Județean Teleorman ce deține 60% din părțile sociale și Consiliul Local al municipiului Turnu Măgurele, care are 40%.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*