liberinteleorman.ro

Avocatul Ardeiaș rămâne în arest la domiciliu

Monica Vasilescu

liviu ardeiasA organizat, cu feedback pozitiv, cincisprezece ceremonii sub genericul ”Oscar Românesc pentru Excelenţă”, a suferit zeci de intervenții chirurgicale care îi fac precară starea de sănătate și este acuzat de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, fals intelectual prevăzut în Legea contabilității. Așa se rezumă ultimii ani din viața renumitului avocat din Baroul Teleorman, Liviu Ardeiaș, trimis în judecată de DNA pentru evaziune fiscală. Aflat, în prezent, în arest la domiciliu, Ardeiaș a cerut, din nou, revocarea măsurii, dar instanța nu s-a lăsat înduplecată.

Recent, judecătorii de la București au amânat cauza și au hotărât să mențină starea de arest a inculpatului. În aceeași soluție, s-a stabilit ca următorul termen în dosarul lui Liviu Ardeiaș să fie în data de 11 iunie 2015.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Marele manipulator

Următorul articol

Cum să pierdem timpul în Colegiul prefectural…

Cele mai recente articole de Actualitate