liberinteleorman.ro

Tribunalul Teleorman

Avocații lui Dragnea cer strămutarea procesului Teldrum de la Tribunalul Teleorman, pe fondul „mediatizării intense”

6 noiembrie 2018

Carmen Dumitrescu

Procesul de la Tribunalul Teleorman prin care se dorește redeschiderea dosarului Teldrum la solicitarea DNA a ajuns la a treia amânare. După ce data trecută, avocații lui Dragnea au cerut amânare, pe fondul unei erori în citarea părților, acum ei au identificat o nouă chichiță care să ducă la prelungirea judecării dosarului. Practic, invocând mediatizarea excesivă a cazului Teldrum, avocații Teldrum au depus o cerere de strămutare, care urmează să fie judecată la Curtea de Apel București. Între timp, pentru a nu i se anula o eventuală decizie, judecătorul Violeta Maidanuc a decis că e preferabilă o nouă amânare pentru data de 4 decembrie, sperând că între timp se va judeca și cererea de strămutare a dosarului.

În sală a fost prezent și inginerul proiectant al Modul proiect, Gudei Doru Cătălin, care nu părea foarte fericit de această nouă amânare a procesului.

 Procurorul DNA, aflat în sală, a insistat pentru  continuarea judecării fondului, în ciuda cererii de strămutare, însă judecătorul Violeta Maidanuc a considerat că e preferabil să nu se ajungă în situația anulării hotărârii sale, dacă se va accepta cererea de strămutare. Motivul cererii de strămutare formulată de avocații Teldrum e legat de „intensa mediatizare a cauzelor privind Teldrum și pentru înlăturarea oricăror suspiciuni și efecte nedorite ale judecării cauzei în Teleorman.”
Judecătorul cauzei, Violeta Maidanuc, s-a arătat intrigată de lipsa de încredere în imparțialitatea sa, însă a admis cererea de strămutare și a stabilit un alt termen de judecată, în cazul în care cererea de strămutare va fi judecată în defavoarea Teldrum și procesul va continua la Teleorman.
Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Înfrângere pe teren propriu pentru Universitatea Alexandria

Următorul articol

Tăriceanu nu stă la rând nici la campanie electorală…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică