Avansări în grad la pompieri, de Ziua Națională

în Actualitate

De 1 Decembrie, in cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria, începând cu ora 09.00, a fost organizat un ceremonialul militar în cadrul căruia au fost prezentate inaintarile in grad inainte de termen a cadrelor militare care au obtinut rezultate foarte bune.
Cu acest prilej, invitat de onoare a fost primarul localitatii Draganesti Vlasca, Ciuperceanu Ciprian Ionut, caruia Inspectorul Sef al ISU Teleorman – colonel Marius Stancu i-a înmânat emblema de merit “Partener pentru ordine si siguranta publica” clasa a III – a, distinctie conferita prin ordin al Inspectorului General al IGSU, col. Dragne Daniel.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, un ofițer și cinci subofițeri din cadrul structurilor de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au fost avansați înainte de termen. Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportarea demnă pe care au avut-o atât în cadrul unității, cât și în viața civilă.

Cele șase cadre militare avansate înainte de termen sunt următoarele:
– în gradul de colonel:
1) locotenent-colonel Bușcă Mădălin – șef Centru Operațional;
– în gradul de plutonier adjutant șef:
1) plutonier adjutant Bunea Aurel din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria;
2) plutonier adjutant Răduț Marius din cadrul Centrului Operațional;
– în gradul de plutonier adjutant:
1) plutonier major Isar Clement Cătălin – Șef Gardă de Intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede;
2) plutonier major Popa Bică Laurențiu – din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele;
– în gradul de plutonier major:
1) plutonier Mihai Marius Bogdan – din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

Totodată, pentru aprecirea faptelor deosebite săvârșite pe timpul misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora și a rezultatelor meritorii obținute în activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Naționale a României, prin ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență – col. Dragne Daniel, domnului plutonier major Badea Teodor Cristian din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle i s-a oferit „Distincția de serviciu” (insigna simbol).
De asemenea, domnului plutonier major Cojocaru Georgică, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, i s-a acordat emblema de merit „Acțiuni Umanitare” clasa a III-a.

Dupa aceasta activitate, personalul unității a participat, cu cea mai performantă tehnică de intervenție, la manifestarile organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in fata Monumentului Eroilor din municipiul Alexandria.

La ceas de sărbătoare pentru toți românii, pompierii militari teleormăneni vă transmit cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de familie și prieteni, însoțite de un călduros – La mulți ani!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*