liberinteleorman.ro

Avansări în grad la pompieri, de Ziua Națională

1 decembrie 2017

De 1 Decembrie, in cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria, începând cu ora 09.00, a fost organizat un ceremonialul militar în cadrul căruia au fost prezentate inaintarile in grad inainte de termen a cadrelor militare care au obtinut rezultate foarte bune.
Cu acest prilej, invitat de onoare a fost primarul localitatii Draganesti Vlasca, Ciuperceanu Ciprian Ionut, caruia Inspectorul Sef al ISU Teleorman – colonel Marius Stancu i-a înmânat emblema de merit „Partener pentru ordine si siguranta publica” clasa a III – a, distinctie conferita prin ordin al Inspectorului General al IGSU, col. Dragne Daniel.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, un ofițer și cinci subofițeri din cadrul structurilor de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au fost avansați înainte de termen. Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportarea demnă pe care au avut-o atât în cadrul unității, cât și în viața civilă.

Cele șase cadre militare avansate înainte de termen sunt următoarele:
– în gradul de colonel:
1) locotenent-colonel Bușcă Mădălin – șef Centru Operațional;
– în gradul de plutonier adjutant șef:
1) plutonier adjutant Bunea Aurel din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria;
2) plutonier adjutant Răduț Marius din cadrul Centrului Operațional;
– în gradul de plutonier adjutant:
1) plutonier major Isar Clement Cătălin – Șef Gardă de Intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede;
2) plutonier major Popa Bică Laurențiu – din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele;
– în gradul de plutonier major:
1) plutonier Mihai Marius Bogdan – din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

Totodată, pentru aprecirea faptelor deosebite săvârșite pe timpul misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora și a rezultatelor meritorii obținute în activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Naționale a României, prin ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență – col. Dragne Daniel, domnului plutonier major Badea Teodor Cristian din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle i s-a oferit „Distincția de serviciu” (insigna simbol).
De asemenea, domnului plutonier major Cojocaru Georgică, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, i s-a acordat emblema de merit „Acțiuni Umanitare” clasa a III-a.

Dupa aceasta activitate, personalul unității a participat, cu cea mai performantă tehnică de intervenție, la manifestarile organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in fata Monumentului Eroilor din municipiul Alexandria.

La ceas de sărbătoare pentru toți românii, pompierii militari teleormăneni vă transmit cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de familie și prieteni, însoțite de un călduros – La mulți ani!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Strigăt pentru Eric! Băiețelul suferă de o boală gravă și are nevoie de bani mulți

Următorul articol

Încă un record nedorit în Teleorman: avem cei mai mulți asistați social din țară!

Cele mai recente articole de Actualitate