liberinteleorman.ro

Autoturism răsturnat, la Cosmești – Șoferul a fost rănit ușor

27 martie 2023

Cu puțin timp în urmă, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Cosmești, la un autoturism răsturnat în afara spațiului carosabilului.

Acesta transporta o cisternă de mici dimensiuni, cu aproximativ 400 l de motorină, fără a prezenta deteriorării majore ori scurgeri de combustibil.

Din fericire, conducătorul auto, un bărbat de cca. 43 de ani, a fost rănit ușor, el refuzând să meargă la spital după ce a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări, potrivit ISU Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Drăgușin cumpără sistem de sonorizare de 15.000 de euro

Următorul articol

Martorii lui Iehova din județul Teleorman comemorează moartea lui Isus Cristos

Cele mai recente articole de Accident