liberinteleorman.ro

Aurel Fierăscu este noul președinte al USR PLUS Teleorman: „Împreună putem schimba imaginea județului nostru”

Advertisement

USR PLUS Teleorman și-a ales echipa de conducere. Începând de astăzi, Aurel Fierăscu este noul președinte al organizației și are alături un birou județean alcătuit din 21 de membri.

Oamenii din filiala județeană nou aleasă spun că vin în fața alegătorilor cu o echipă matură și pregătită să construiască o variantă politică demnă teleormănenilor. „Credem în colaborare, iar de aceea vom continua să construim ceea ce am început. Echipa aleasă vine la pachet cu experiență în diverse domenii de activitate. Din 2016 ridicăm standardele politicii practicate în România. La alegerile din 2019 și 2020 am venit alături de teleormăneni cu o altfel de variantă pe buletinele de vot. Continuăm, construim și ducem mai departe ceea ce am început, dar de acum mergem împreună. Politica este pentru toți, de aceea promovăm o echipă care include toate categoriile de vârstă și ține cont de o reprezentare cât mai echilibrată a ambelor genuri”, au transmis cei de la USR PLUS Teleorman.

Aurel Fierăscu: Am alături de mine o echipă matură

„Sâmbătă, 26 iuniei 2021, am finalizat alegerile în Filiala Județeană USRPLUS Teleorman, prin alegerea noului Birou Județean și structurilor de control și arbitraj. Prin votul a peste 65% dintre delegații prezenți, mi s-a încredințat responsabilitatea conducerii filialei pentru următorii 2 ani. Am alături de mine o echipă matură, formată din oameni integri, gata să lupte pentru a produce schimbări fundamentale în viața comunităților din care fac parte. Am cerut delegaților un mandat scurt, cu obiective clare: extinderea filialelor locale, un accent mai mare pe mediul rural, susținerea proiectelor pentru dezvoltarea județului Teleorman. Vă puteți alătura nouă, USRPLUS, pentru a arăta că Teleormanul este altfel și că împreună putem schimba imaginea județului nostru”, a fost mesajul lui Aurel Fierăscu.

Din noua structură fac parte: Liviu Barbu, Aura Cojocaru, Costin Fierăscu, Sorin Tudosie, Valentin Bunea, George Iordăchiță, Sergiu Iordan, Claudia Răchită, George Dumitru, Cătălin Bunea, Alexandru Ene, Cosmin Iliescu, Cristian Irimiea, Paul Cheoseaua, Silvia Vărzaru, Nicoleta Isvoranu, Paulică Bălan, Mihai Moisei, George Pîrjol, Raul Gheorghina.

Alegerile interne au loc după ce, pe 16 aprilie, fuziunea prin absorbție dintre USR şi PLUS a fost aprobată, definitiv, de către Curtea de Apel Bucureşti.

Sursă foto: https://www.facebook.com/usrplusteleorman

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ITM Teleorman, controale la angajatori

Următorul articol

Junioarele U 17 s-au calificat la Turneul final al Campionatului Național de fotbal feminin

Cele mai recente articole de Actualitate