rbt

Aurel Fierăscu: “Dacă Teleormanul ar fi o enclavă, ar fi stat falimentar”

în Actualitatea politică/Campanie Electorala

Aurel Fierăscu, unul dintre fondatorii PLUS în județul Teleorman, este astăzi primul candidat din lista USR-PLUS, filiala Teleorman, pentru Camera Deputaților. Activitatea lui politică la nivel județean este cunoscută de ceva vreme, iar candidatura lui recentă își propune să răspundă nevoilor electorale ale celor care nu s-au polarizat în jurul PSD-PNL, considerând că trebuie să se poată și altfel. Aurel este roșiorean, lucrează la o companie privată din capitală și se implică de ani buni în construcția unei formațiuni politice noi în județul său natal. Pentru a-și explica mai bine intenția de a candida, dar și pentru a răspunde unor întrebări legate de planurile și credințele lui, Aurel Fierăscu a acordat ziarului Liber în Teleorman un interviu în exclusivitate.

În cadrul dialogului, acesta pune pe tapet principalele probleme ale județului, dar și dificultățile pe care un partid cu o viziune nouă le are într-o zonă geografică în care s-a împământenit o anumită atitudine de sorginte comunistă. Puteți afla care sunt acestea și ce vrea să facă Aurel Fierăscu din postura de parlamentar, urmărind integral interviul:

Cod mandatar: 11200033

USR-PLUS, Filiala Teleorman

Realizat de: S.C. Liber în Teleorman SRL

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*