Aurel Fierăscu: “Asemenea caractițelor care se devorează reciproc ca urmare a stresului pe care îl resimt, pesediștii teleormăneni au început masacrul intern”

în Actualitatea politică

Liderul PLUS Teleorman, Aurel Fierăscu, reacționează la acțiunile de canibalism intern din PSD Teleorman și remarcă faptul că în partidul roșu aceste practici sunt construite pe un tipar moștenit din vremuri de tristă amintire. Mai mult, Fierăscu crede că excluderea Cristianei Alcea din PSD Teleorman nu era chiar prioritatea unui partid care deține puterea într-un județ răpus de pesta porcină africană, cu școli care încă mai au toalete în curte și drumuri făcute scump și prost.

În consecință, Aurel Fierăscu a transmis punctul său de vedere printr-un comunicat de presă, în care vorbește pe îndelete despre canibalii din PSD Teleorman, comunicat pe care îl redăm și noi integral.

Asemenea caractițelor care se devorează reciproc ca urmare a stresului pe care îl resimt, pesediștii teleormăneni au început masacrul intern. Pe modelul biblic cu valențe mioritice, pesediștii se execută între ei, uitând de peste 30 de ani, că sunt aleși de către teleormăneni pentru progresul județului și al României.Recenta victima, consilierul județean Cristiana Alcea, nu vine decât să confirme că părerea de rău de a fi exclus din PSD provine, cu precădere, din subaprecierea prozelitismului și abnegației de care a dat dovadă în a servi partidul. Practic, întreruperea sinecurilor de la stat, venite pe linie partid, sunt o drama în planul personal al unor personaje mici. Grav este că politeismul intern al PSD care se zbate între proslăvirea zeului incompetenței, în persoana Vioricăi Dăncilă, respectiv a osanalelor închinate zeului decăzut al hoției, reprezentat de Liviu Dragnea, pune ca prioritate pe agenda partidului de guvernământ canibalizarea internă. Teleormanul este din nou uitat – plin de focare de pestă porcină africană, cu sate care încă nu au drumuri, cu școli care stau să înceapă tânjind, încă, după o toaletă prin PNDL. PLUS Teleorman își exprimă regretul că astfel de personaje dăinuie de la Revoluție până în prezent în peisajul administrativ local. Ne asumăm rolul de a reda speranța teleormănenilor că schimbarea în bine a județului o vom realiza împreună, fiecare cetățean îndeplinindu-și potențialul individual într-o societate sănătoasă.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*