Aurel Fierăscu a fost ales președinte al PLUS Teleorman: „Noi nu suntem la fel și Teleormanul este altfel!”

în Actualitatea politică

În urma unei campanii interne, PLus Teleorman și-a desemnat conducerea la nivel județean, în cadrul unei conferințe care a avut loc la finalul săptămânii trecute. Evenimentul a avut loc la Alexandria, fiind prezidat de Andrei Lupu, în calitate de reprezentant al Biroului Național PLUS. Până la aceste alegeri, structura județeană a partidului a fost coordonată de Grupul de Inițiativă Județeană. Votul a fost secret, pe buletine de vot pretipărite, iar cei care și-au motivat absența anterior evenimentului au avut opțiunea de a vota online.

Președintele ales al PLUS Teleorman a fost Aurel Fierăscu cu echipa biroului județean compusă din: George Iordăchiță, Cristian – Vasile Irimiea, Ovidiu Ursu, Liviu Barbu, Costin Fierăscu, George Dumitru, Sorin Tudosie și Nicolae – Cristian Popescu.

În cadrul evenimentului, noul lider al PLUS Teleorman, Aurel Fierăscu, și-a exprimat credința că Teleormanul poate fi și altfel, pentru că nu toți teleormănenii sunt la fel: “PLUS Teleorman a apărut în decembrie 2018, dintr-o inițiativă a unui grup de zece teleormăneni. De cele mai multe ori, începuturile sunt anevoioase, dar împreună am reușit, încă din prima jumătate a acestui an, să consolidăm prezența PLUS în Teleorman, să trecem prin prima noastră campanie electorală și primul rând de alegeri, devenind astfel a treia forță politică a județului. Am ales un drum lung și plin de provocări. Totodată, este un drum pe care, personal, merg cu mult curaj și bucurie, știind că alături de mine am o echipă puternică ca cea aleasă astăzi. Împreună vom crea o alternativă sănătoasă și credibilă la actualul peisaj politic local pentru că noi nu suntem la fel și pentru că Teleormanul este altfel.

Componența echipei Biroul Județean al Generației PLUS are ca președinte ales pe George Dumitru iar în componența biroului pe: Catalin Drăgodan, Mihai Moisei, Alina Moraru și Alexandra Albu. Misiunea Generației PLUS Teleorman este aceea de a crea la nivelul județului o comunitate în care tinerii se dezvoltă și învață, în ideea formării unei mișcări a tinerilor pregătiți să ia decizii corecte pentru România. În mod particular Generatia Plus Teleorman își propune promovarea tinerilor de valoare din județ, promovarea culturii și a responsabilității sociale.

Partidul PLUS a fost înființat pe 15 decembrie 2018, iar la aproape 6 luni de la înființare a avut primul exercițiu electoral. PLUS Teleorman, alături de USR, a reușit să atingă un procent de 8,8% devenind astfel a treia forță politică din județ.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*