liberinteleorman.ro

AUDIO Directoarea unei școli din Teleorman, înregistrată când povestește cum fură cornul și laptele de la copii!

La o școală gimnazială din comuna teleormăneană Orbeasca se întâmplă lucruri revoltătoare. Directoarea unității de învățământ, pe nume Georgeta Haită, a fost înregistrată în timp ce încerca să explice cum se împart porțiile de lapte și corn pentru elevi, astfel încât să rămână și pentru ea, dar și pentru alte cadre didactice. Femeia face o scurtă trecere în revistă a copiilor care absentează de obicei și numără porțiile de lapte și corn ca pe niște bunătăți rare, din care e obligatoriu să-și facă și ea parte.

Situația în sine este greu de comentat, motiv pentru care vă lăsăm în compania doamnei directoare, care face calcule și încearcă să elucideze de ce nu rămân câte porții rămâneau de obicei. Mai spunem doar că Haită Georgeta candidează la Consiliul Local Orbeasca. Probabil pentru a se bucura de un venit suplimentar pentru cornuri cu lapte.

5 Comments

  1. Nu stiu ce sa zic, daca copiii aia absentau, isi pierdeau portia pe ziua aia, pana la urma aia este, nu lua de la cei prezenti.

  2. Dati-le salariu de 2000 de euro profesorilor si nu mai opreste nimeni din cornurile alea cu gust de carton pe care le arunca copiii pe strada si laptele ala indoit cu apa. Daca raman cornuri de la absenti, ce sa faca cu ele? Sa le arunce?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Caracatița lui Drăgușin face ravagii în Alexandria: afaceristul Nae Tatu își construiește un imobil-mamut pe mijlocul străzii și tulbură un întreg cartier

Următorul articol

Artista Cătălina Bușcă și-a expus picturile pe sticlă la Librăria din Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică