Au început înscrierile pentru rezerviști voluntari, în Teleorman

în Actualitate/Utile

Centrul Militar Județean Teleorman, prin structura de specialitate – Biroul informare – recrutare – a început, în data de 24.10.2022, activitatea de înscriere şi întocmire a dosarelor pentru îndeplinirea serviciului militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar:

  • sunt disponibile 417 locuri de rezerviști voluntari (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), în unități militare din București și 19 județe: Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Vaslui și Vrancea;
  • termenul limită de înscriere a candidaţilor este 18.11.2022;
  • se pot înscrie cetățeni cu sau fără pregătire militară.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare la Biroul informare – recrutare, structura de specialitate a Centrului Militar Judeţean Teleorman, care funcţionează în Municipiul Alexandria, str. Constantin Brâncoveanu, nr. 45, tel. 0247.317.450, anunță comandantul Centrului Militar Județean Teleorman – locotenent-colonel Cristian Mihai.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*