Au fost loviți de tren

în Actualitate

accident-trenMarți, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția rapidă a pompierilor militari roșioreni pentru salvarea a două persoane încarcerate într-un autoturism Dacia Logan, ce a fost lovit de trenul personal Regiotrans 14152, care se deplasa pe ruta Turnu Măgurele – Roșiorii de Vede. Evenimentul a avut loc la aproximativ 700 de m față de gara Roșiorii de Est, la o trecere de nivel cu calea ferată.

La sosirea forțelor de intervenție, cu trei autospeciale, din care o ambulanță SMURD, pompierii militari au constatat faptul că în autoturism erau încarcerate două victime, Cornel A, de 40 de ani și Dan B., de 36 de ani, ambii acuzând probleme medicale grave.

Cele două victime au fost scoase din autoturismul deformat în proporție de 90%, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor, după aproximativ 18 minute, fiind apoi preluate de către paramedicii SMURD și personalul Serviciului de Ambulanță. Acestora li s-a acordat primul ajutor, după care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări, informează cpt. Dragomir Adrian Gelu, de la Compartimentul Informare și Relații Publice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*